ZOMERCURSUS | AUTHENTIEK PRESENTEREN

Hoe vertel je jouw verhaal nu met bezieling?
Wanneer merk je dat iemand op jou aanslaat?
Of het nu zakelijk of privé is: hoe presenteer jij jezelf eigenlijk?

In ons dagelijks leven hebben we ons te verhouden tot tal van mensen en situaties. Met ieders volle agenda en in een wereld vol prikkels, wordt de aandachtsspanne korter. En korter. Of het nu gaat om je gesprek in de treincoupé of je presentatie in de boardroom. Hoe landt jouw verhaal eigenlijk? Hoe resoneer jij bij de ander?

Er zijn immers van die momenten dat je echt je punt hebt te maken!

De volgende professionals herkennen dat. Sterker nog, het is hun werk. Een boodschap overbrengen. En ze willen hier een dag lang met jou bij stilstaan.

De dominee, de couturier, de dagvoorzitter

Tijdens de zomercursus “Authentiek Presenteren” nemen zij jou op reis langs hun ervaringen met persoonlijke presentatie. Kansel, catwalk en congres: We zetten je aan de hand van tal van sprekende voorbeelden aan het denken. En hup op de stip! Om je eigen verhaal te herijken en te oefenen. Met feedback uit de eerste hand. Dat kan spannend zijn, máár we slepen je daar wel doorheen 🙂

Wat kun je verwachten?

 • Inspiratie vanuit diverse invalshoek
 • Het gezamenlijk herijken van jouw verhaal
 • Het oefenen in het overbrengen van jouw verhaal [van pitch tot debat]
 • Waardevolle feedback vanuit een groep betrokken deelnemers
 • Begeleiding van drie bevlogen professionals
 • Een veilige setting om vanuit kwetsbaarheid én kracht jouw verhaal aan te scherpen
 • Humor en alle ingrediënten voor een gastvrije ervaring
 • … een boost in zelfvertrouwen bij iedere volgende presentatie, borrelpraat of pitch!

Voor wie?

Iedereen die voor zijn of haar werk, sterker wil worden in het overbrengen van je verhaal. Of het nu gaat om de toelichting van een complex project of meer to-the-point bijdragen in een overleg. Dat is dus in de breedste zin van je werk toepasbaar. Of je nu communicatiemanager bent, secretaresse of advocaat. Of je nu vaak voor een groep staat om te presenteren of gewoon eens een keer jouw verhaal kritisch wilt laten toetsen. Schuif aan en start je nieuwe seizoen vol vertrouwen en energie.

De standaard presentatie training voorbij dus.

Op een dieper, speelser en slimmer niveau kijken naar jouw voorkomen. Inspiratie én handen uit de mouwen. Laat jezelf zien, écht zien.

De domineeTim is dominee. Een paar jaar geleden schoof hij het klassieke concept van preken terzijde en koos hij voor een radicaal andere aanpak. Hij voert nu “stand-ups theology” op, waarbij hij superactuele thema’s verbindt met oude verhalen om ze bij een divers publiek te laten landen. Tim begon de start-up Citykerk Amsterdam, is stadspredikant van Amsterdam en schreef het boek Stand-Up Theology.
Meer info: https://www.timvreugdenhil.nl/over-mij/

De couturierLeon is couturier. Hij werkte in de wereld van de haute couture bij modehuis Yves Saint Laurent. Geïnspireerd door de kracht van verleiding en sensualiteit ontwerpt hij maatkleding voor mannen en vrouwen en kleedt hij tal van BN’ers. Vanuit zijn atelier in Amsterdam creëert deze vakman collecties die zijn getoond tijdens de modeweken in Italië, Frankrijk en Dubai.
Meer info: http://leonleon.com/

De dagvoorzitterRobert is dagvoorzitter. Hij helpt organisaties in binnen- en buitenland om diverse bijeenkomsten vorm te geven. Op het podium interviewde hij tal van prominenten, tot aan de Dalai Lama aan toe. Achter de schermen was hij betrokken bij de redactie van een televisie talkshow. Het is Robert zijn kracht, om tijdens live events, ervaringen uit het publiek waardevol aan het grotere verhaal te koppelen.
Meer info: https://robertdaverschot.nl/

Geprikkeld, nieuwsgierig? Schrijf je dan nu in!

 • Do 05 September | 0930-1700u
 • Locatie: n.t.b. in Amsterdam
 • Kosten €495 ex BTW
 • Inclusief lunch, drinks, snacks

Zomercursus registratie

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.