VOICE-OVER

Een fijne stem. Het is al jaren veelgehoorde feedback die ik krijg rondom de events die ik host. Een duidelijke articulatie, prettige kalmte en speelse taligheid. Mijn stem zet ik daarom niet alleen in als event moderator, maar ik doe dat ook als voice-over. In het Nederlands of in vloeiend Engels. Met een onderscheidend geluid en een professionele audioproductie, zorg ik namens jouw organisatie voor een overtuigende boodschap door alle speakers!

Samenwerking met Top Format

Natuurlijk werk ik hierin samen met een professionele partij. Top Format is sinds 1975 marktleider in audio design, bekend van talloze commercials en radio jingles en heeft een nauwe samenwerking met Talpa Network Creative Audio. Vanuit hun kantoor en studio in Haarlem presenteerde ik voor Top Format al verschillende talkshows en neem ik sinds 2021 ook geluidsopnames op voor voice-over producties:

Nadat een audio script is uitgewerkt [door de eigen organisatie of in samenwerking met Top Format en mij] worden de opnames opgenomen in één van de uiterst moderne opnamestudios onder leiding van een audio engineer, soms een componist en natuurlijk in samenspraak met jou als klant. Aansluitend wordt de productie en aanlevering verzorgd en korte tijd erna is de productie “ready to air”!

Mijn audio portfolio

Beluister hieronder enkele voice-over fragmenten. Het zijn concept opnames geproduceerd door Top Format en geven een impressie van hoe mijn stem kan klinken:

LINDA. Magazine

Een radio commercial voor de nieuwe Kersteditie van glossy en vrouwentijdschrift LINDA.

VolkerWessels

Een radio commercial voor het aantrekken van nieuw talent bij bouwbedrijf VolkerWessels.

NET5

Een aankondiging en TV commercial voor Grenzeloos Verliefd een serie van NET5.

Type voice-over?

Met mijn stem help ik je bij allerlei audioproducties. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Voice-over voor bedrijfsfilms en documentaires
  • Voice-over tijdens events
  • Voice-over voor tutorials
  • Radio commercials en jingles
  • TV commercials en aankondigingen
  • Podcasts en luisterboeken

Mijn stem heb je.
Tot snel in de studio!

Ja, let’s roll Robert!