Over Robert

Robert [37] zijn professionele achtergrond in de vergader- en hospitality branche verklaren zijn antenne voor sfeer en energie. In zijn rol als Hotel Manager bij citizenM Amsterdam Airport verwelkomde hij gasten van over de hele wereld. Al tijdens het voortraject van je event ervaar je zijn scherpe oog voor detail, zijn sterke focus op inhoud en zijn doelgerichtheid. Robert weet als geen ander, je al snel op je gemak te doen voelen – of het nu op het podium is of in het publiek. Robert werkt regelmatig samen met het Nederlands Debat Instituut en is lid van de Vakgroep Goede Dagvoorzitters.

 

Een ervaren professional met diepgang

Robert studeerde International Business en behaalde zijn Master in Hospitality Management. Beide studies hebben een sterke internationale scope, waardoor hij regelmatig in het buitenland verbleef. Voor zijn werk bij het Protocolbureau begeleidde hij gasten van het Koninklijk Huis tijdens officiële aangelegenheden. Na zijn studies werkte hij als business developer voor Seats2meet en werkte hij, offline en online, aan de uitbouw van het vergadermerk. De afgelopen jaren adviseerde hij vanuit Sendsteps tal van event- en communicatie professionals in binnen- en buitenland in de opzet en de interactie van hun evenementen. Sindskort is Robert gecertificeerd Coach Practitioner in het werkveld van Systemisch Werk en NLP. Een rol, waarvan Robert naar eigen zeggen, “alleen nog maar nieuwsgieriger naar mensen is geraakt”.

 

Van minister tot Dalai Lama!

Al deze kennis en ervaring proef je terug zodra je Robert in actie ziet. Op het podium interviewde hij ministers, vakexperts en topondernemers. Hij interviewde zelfs Zijne Heiligheid de Dalai Lama. Maar altijd betrekt hij het publiek. Robert’s idee dat “een event zo goed is als haar publiek”, maakt dat hij altijd een manier vindt om deelnemers te laten bijdragen. Om juist ook hun ervaring te horen. Hun perspectief. In zijn rol als sidekick representeert hij de “stem van het publiek” en zo droeg hij bij aan levendige interviews onder leiding van presentatoren zoals Humberto Tan, Frits Barend, Annemarie van Gaal en Jort Kelder. Daarnaast organiseert hij ook zijn eigen event serie “Safe Room Amsterdam”, waar hij met Amsterdammers en experts, in gesprek gaat over taboe onderwerpen in een veilige en tegelijk entertainende setting.

Samenwerken met Robert betekent dat je met een gerust hart je sprekers en je publiek kunt toevertrouwen. Kwaliteit is bewezen. Keer op keer!