Over Robert

Robert [37] zijn professionele achtergrond in de event- en hospitality branche verklaren zijn antenne voor sfeer en energie. In zijn rol als Hotel Manager bij citizenM Amsterdam Airport verwelkomde hij gasten van over de hele wereld. Al tijdens het voortraject van je event ervaar je zijn sterke focus op inhoud, zijn oog voor detail en zijn creativiteit. Robert weet als dagvoorzitter met een prettige kalmte, je al snel op je gemak te doen voelen – op het podium en in het publiek of als online moderator in de studio. Hij is tevens werkzaam als speaker coach en is verbonden als presentatietrainer aan het ROC Midden Nederland. Hij werkt regelmatig samen met het Nederlands Debat Instituut en is lid van de Vakgroep Goede Dagvoorzitters.

Een ervaren professional met diepgang

Robert studeerde International Business & Languages en behaalde zijn Master in Hospitality Management. Beide studies hebben een sterke internationale scope, waardoor hij regelmatig in het buitenland verbleef. Voor zijn werk bij het Protocolbureau begeleidde hij gasten van het Koninklijk Huis tijdens officiële aangelegenheden. Na zijn studies werkte hij als Business Developer voor Seats2meet en werkte hij aan de verdere uitbouw van het vergaderlabel. Vanuit eventbureau Sendsteps adviseerde hij tal van bedrijven en organisaties in de opzet van evenementen en de strategische waarde ervan richting bezoekers en stakeholders. Robert is gecertificeerd Coach Practitioner in het werkveld van Systemisch Werk en NLP, waarmee hij naar eigen zeggen “sprekers nog beter weet te interviewen” en “speaker coaching klanten vooral helpt met zelfinzicht”. Robert spreekt vloeiend Engels.

Van minister tot Dalai Lama!

Al deze kennis en ervaring ervaar je zodra je Robert in actie ziet. Op podia en in studio’s interviewde hij ministers, vakexperts en topondernemers. Hij interviewde zelfs Zijne Heiligheid de Dalai Lama. Maar altijd betrekt hij het publiek. Met een vleugje tongue in cheek weet hij verhitte discussies weer in perspectief te plaatsen. Robert’s idee dat “een event zo goed is als haar publiek”, maakt dat hij altijd een manier vindt om deelnemers te laten bijdragen. Online en offline. Robert heeft sinds 2020 zijn eigen online talkshow “Rondje van de Zaak”, een initiatief van Amerpodia en The Hospitalitist, waarbij hij vanuit Felix Meritis met ondernemers in gesprek gaat over actualiteit en samenleving: over nieuwe wegen die zijn ingeslagen, over welke keuzes er aan vooraf zijn gegaan en wat dit met een bedrijf doet.

Robert is ook te boeken via Speakers Academy, deSpreker.nl en Sprekershuys. Samenwerken met hem betekent dat je met een gerust hart je sprekers en je publiek kunt toevertrouwen. Kwaliteit is bewezen. Keer op keer!