Prettige kalmte

Robert [1982] zijn professionele achtergrond in de event- en hospitality industry verklaren zijn antenne voor sfeer en energie. In zijn rol als hotelmanager bij citizenM Amsterdam Airport verwelkomde hij gasten van over de hele wereld. Al tijdens het voortraject van je event ervaar je zijn sterke focus op inhoud, oog voor detail en creativiteit. Ook zijn ervaring op de redactie van een TV talkshow komt vaak goed van pas. Robert weet als dagvoorzitter met een prettige kalmte, je al snel op je gemak te doen voelen: of het nu gaat om het publiek in de zaal of om de sprekers op het podium.

Brede scope

Robert studeerde International Business & Languages aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens zijn studie verbleef hij in Sevilla en Londen. Uiteindelijk behaalde hij zijn Master in Hospitality Management aan de Hotelschool Den Haag en Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij begon zijn carrière als Business Developer voor Seats2meet. In 2008 opende hij als hotelmanager het eerste citizenM hotel op Amsterdam Airport. Voordat Robert zijn bedrijf begon, adviseerde hij vanuit eventbureau Sendsteps tal van organisaties in de inhoudelijke opzet van hun events. In 2017 startte hij als zelfstandig dagvoorzitter, online moderator en speaker coach. Robert spreekt vloeiend Engels en faciliteert regelmatig events in het buitenland.

Anderen laten shinen

Robert volgde de post-HBO Journalistiek Interviewen aan de Hogeschool Utrecht en in 2019 werkte hij als assistent-redacteur bij een TV talkshow. Hij is tevens gecertificeerd Coach Practitioner [TA, NLP en Systemisch Werk]. Als speaker coach werkt hij onder andere voor Google, JDE Douwe Egberts en is hij als presentatie trainer verbonden aan ROC Midden Nederland. Hij weet anderen “te laten shinen”, zonder zichzelf weg te cijferen. Dat is een kunst.

"Je was echt heel goed. Deelnemers kwamen apart naar mij toe om dit aan te geven, echt een groot compliment!"

Gabriëlle Janssen Optometristen Vereniging Nederland

"Robert, wat deed je die lastige gesprekken weer goed."

Elly van Wenum Gemeente Dordrecht

“Dank je wel Robert, het was weer een genoegen!”

Peter Brouwer Nationale Politie

"Everyone enjoyed the interactivity through you, thank you so much for the great job you did at the conference!"

Manuel de Vasconcelos European Hotel Manager Association