ONLINE MODERATOR

Als online moderator verzorg ik voor jouw organisatie online sessies: talkshows, gesprekken met de directie of interviews met experts. Steeds meer mensen werken vanuit huis, kiezen voor een milieubewuster reisgedrag en gaan kritischer om met hun tijd: des te belangrijker wordt het om op afstand contact te houden met je publiek en hen te betrekken bij actuele thema’s die boeien en binden. Ik help je daar graag bij.

Licht? Geluid? Camera? Actie!

Je boodschap compact overbrengen. Online is dat nog belangrijker dan offline. Immers, achter een laptop zijn we maar zo afgeleid. In het voortraject help ik je daarom je boodschap krachtig te formuleren en slim te vertalen in een script. Ik adviseer je in het toepassen van boeiende content tijdens de online sessie, alsof we TV gaan maken: videoclips, publieksinteractie, muziek. Alles om de boodschap passend te ondersteunen en het publiek betrokken te houden. Inhoud en techniek gaan altijd samen en daarom werk ik samen met een professionele livestream partij.

Sprekers aan het woord

Een studio kan best imponerend zijn. Als moderator ben ik niet alleen gespreksleider en presentator, maar ook gastheer. Ik zorg dat sprekers op hun gemak zijn en interview diegenen die een presentatie geven misschien uitdagend vinden. Ook in de voorbereiding coach ik sprekers in hun online optreden [wat vaak na jaren nog op het web terug te vinden is]. Met een groot netwerk adviseer ik bovendien graag in een indrukwekkende speaker line-up waarin idealiter “diversiteit” zoveel mogelijk doorklinkt.

Op afstand en je toch betrokken voelen

De camera’s zijn de ogen van het publiek. Met volop camera-ervaring en kennis opgedaan bij een TV talkshow, weet ik de kijker thuis goed te betrekken. Standaard maak ik gebruik van interactietools, zodat we in de studio weten hoe de mensen thuis over dingen denken en kunnen zij vragen stellen die ik direct kan voorleggen aan de sprekers. Bovendien kunnen social media in het voortraject, tijdens de live sessie en na afloop zorgen voor nog meer betrokkenheid rondom jouw thema. Ik adviseer je ook hier graag in.

Type online sessies en livestreams?

Met Robert zijn ruime ervaring met online sessies en livestreams kan hij je helpen bij jouw:

  • Online talkshow
  • Eén-op-één interview
  • Paneldiscussie
  • Informatieve webinar
  • Boardroom talk
Ronald van den Hoff | CEO bij Seats2meet:
“Tijdens ons 10-jarig jubileum heeft Robert voortreffelijk werk als dagvoorzitter verricht!”
Peter Luyendijk | Facility Manager bij Leger des Heils Rotterdam: “De dag is zeer nuttig geweest voor het team en heeft in ieder geval gezorgd voor meer onderlinge cohesie en kan zeker als positieve impuls worden gezien aan de ontwikkeling van de afdeling!”
Manuel de Vasconcelos | GM bij Le Meridien Monaco:
“We hebben enkel complimenten ontvangen over het hele programma. Iedereen genoot van de interactie dankzij jou. Enorm bedankt voor jouw great job tijdens de conferentie!”
Elly van Wenum | CDA bestuurder bij Gemeente Dordrecht:
“Robert, wat deed je die lastige gesprekken weer goed. Het lukte om ondanks het zware thema mensen zich ontspannen te laten voelen en in een echt prettige sfeer in gesprek te gaan.”