Online TV maken

Een publiek dat een webinar of livestream bekijkt, heeft een beperkte aandachtspanne. Dat betekent dat je je script slim en creatief moet vormgeven: pakkende intro’s, interviews waarbij je snel to-the-point komt en wie weet zelfs een muziekoptreden. Veel online producties die Robert modereert lijken daarmee sterk op een actualiteitenprogramma of een talkshow: in een prettig tempo en met een afwisselende inhoud. Zijn ervaring op een TV redactie komt daarbij goed van pas!

De kijker bereiken

In een studio tegen een camera praten vergt het nodige inlevingsvermogen. Robert weet niet alleen de kijker thuis enthousiast te bereiken, maar betrekt hen ook met hulp van slimme interactietools of door live bijdragen. Robert presenteert alleen of samen met iemand van de eigen organisatie: iemand die dan als sidekick of als tafeldame of -heer fungeert. Net zoals op TV!

Talkshowgasten op hun gemak

Een studio kan maar zo een imponerende plek zijn: felle lichten, verschillende camera’s en een productieteam dat druk in de weer is. Sprekers en talkshowgasten kunnen het daarom spannend vinden om hun verhaal te doen. In het voortraject heeft Robert daarom al vaak een korte voorbespreking met zijn gasten. In de studio heet Robert hen welkom, neemt de tijd voor ze en loodst zo iedereen soepel en professioneel door het online programma heen.

 

"Enorm bedankt Robert voor de inspirerende talkshow! Een hele prettige samenwerking."

Gwen Siroen - van Heeswijk Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten

"Thanks you for hosting our Academy Day for Students. It was a pleasure to work with you. I hope many Academy Days will follow."

Marco ten Hoor Hotel Management School - NHL Stenden

"Knap hoe je deze ingewikkelde materie en de soms tongbrekende virologische termen vlekkeloos hebt gepresenteerd!"

Bas Stiekema KNAW

"Bedankt Robert voor de fijne samenwerking de afgelopen periode!"

Kim Krol CCV