Gespreksleider

Het publiek aan het woord! Als gespreksleider gaat Robert de dialoog aan met de zaal. Hij verweeft subtiel, maar waar nodig confronterend, de waarom-vraag. Al snel ervaar je als deelnemer zijn betrokkenheid en daarmee een constructieve focus op het te behandelen thema. Hij zorgt ervoor dat paradepaardjes op stal blijven en dat iedereen zo goed mogelijk aan bod komt. Robert helpt kleine en grote groepen zichzelf verder bewust te worden, eigenaarschap te pakken en vervolgstappen concreet te maken!

 

Ruim[te] denken

“Het is mijn passie om mensen te verbinden. Daar waar er spanningsvelden zijn, word ik al snel geprikkeld om op zoek te gaan naar gelijkgestemdheid. Doordat ik makkelijk weet in- en uit te zoomen, ben ik al snel in staat om het grotere plaatje te zien. Daarin herken ik ook vaak de mechanismen die innovatie afremmen. Ik gebruik daarom ook graag Sendsteps technologie om deelnemers anoniem te laten reageren. Deze tool draagt bij aan openheid en authenticiteit in gesprekken. Ook mijn ervaring als coach practitioner [Systemisch Werk, Transactionele Analyse en NLP], helpt mij om waardevolle dialogen op gang te krijgen. Het resultaat? Ruimte in denken om zo te herijken en nieuwe stappen te maken! Wil je meer weten? Deze cases illustreren enkele concrete dialogen!”

 

Online talkshow

“Naast dat ik in opdracht als moderator gesprekken begeleid, organiseer ik zelf en in samenwerking met Seats2meet en Social Impact Factory, gesprekken in de vorm van online talk shows. In deze talk shows behandel ik thema’s die ook mijn persoonlijke interesse hebben en waarvan ik denk dat ze ons helpen in actuele privé-, maatschappelijke- en zakelijke vraagstukken. Thema’s die de revue passeren zijn sociale innovatie, hospitality en ethiek. Ik vind het een uitdaging daar uiteenlopende tafelgasten bij te vinden en gesprekken te voeren die mij en jou kunnen inspireren!”

 

Type bijeenkomsten en events?

Met Robert zijn brede ervaring in binnen- en buitenland, kan hij je helpen bij jouw:

  • Ronde tafels en expertsessies
  • Brainstorm en co-creatie sessies
  • Talkshow en paneldisuccies
  • Directie, team- en heisessies
  • Inspraak bijeenkomsten
  • Cultuursessies
  • Strategie sessies
Elly van Wenum | CDA bestuurder bij Gemeente Dordrecht:
“Robert, wat deed je die lastige gesprekken weer goed. Het lukte om ondanks het zware thema mensen zich ontspannen te laten voelen en in een echt prettige sfeer in gesprek te gaan.”
Michel Kolenbrander | Concept Developer bij Born2Brand:
Graag wil ik Robert aanbevelen vanwege zijn enorme integriteit, prettige persoonlijkheid, vakbekwaamheid, enthousiasme en creativiteit. Wat is het toch heerlijk om zaken te doen met mensen die zo hun eigen specialisme hebben!
Erik Swelheim | CFO bij KLM:
“Robert Daverschot faciliteerde de jaarlijkse KLM Controllers Dag en droeg echt bij aan een verbeterde interactie met het publiek. Daarnaast is Robert een ervaren gespreksleider, zeer bedreven in het interviewen van mensen”.