Dagvoorzitter

Robert Daverschot is een getalenteerde dagvoorzitter met jarenlange ervaring op podia in binnen- en buitenland. Een professional die weet wat het is om echt te luisteren. Iemand die tot de kern komt door de juiste vragen op het juiste moment te stellen. Robert gebruikt Sendsteps technologie om het publiek te laten stemmen op meerkeuzevragen en om vragen te laten insturen aan sprekers op het podium. Hij creëert altijd een prettige, betrokken sfeer voor zowel de sprekers als het publiek. En altijd humor gegarandeerd!

 

Prettig schakelen!

“Voor mij is dagvoorzitterschap teamwork. Voor veel professionals is het geen alledaagse bezigheid een event te organiseren. Daar zijn vaak veel belangen bij gemoeid. Denk aan het aandacht vragen voor een actuele uitdaging, het draagvlak creëren voor een nieuwe strategie of het onderhouden van belangrijke relaties. Ik werk daarom al in een vroeg stadium samen met opdrachtgevers om zo kennis te maken met de cultuur en sfeer van een organisatie, de doelen van een event te formuleren en het programma hier zo helder mogelijk op af te stemmen. Ik denk graag mee en merk vaak hoeveel vertrouwen mij wordt gegeven. Dat is prettig schakelen!”

 

Durf te vragen

“De diversiteit van thema’s, organisaties en groepen, maakt mijn werk als dagvoorzitter zo enorm inspirerend. De ene week in gesprek over het diversiteitsbeleid bij een grote consultancy, of bij een gemeente over de kloof tussen burger en overheid en dan weer over de vloer bij startende ondernemers in de foodbranche.

 

Mijn kracht ligt vooral in het faciliteren van het proces. Mijn wondermiddel? Luisteren! Het is één van de redenen waarom ik dit werk ben gaan doen. Tal van prikkels, harde stemmen en simpele onliners leiden vaak zo af van de essentie: daar waar het daadwerkelijk toe doet. Ik ben benieuwd naar “waarom we de dingen doen, zoals we ze doen” en denk graag mee in het effect van ons handelen. “Durf te vragen” is daarom bij mij geen vluchtige hashtag, of een koud kunstje, maar wel een manier om mensen, organisaties en thema’s kritisch te bevragen en, met een vleugje humor, te verbinden.”

 

Type bijeenkomsten en events?

Met Robert zijn brede ervaring in binnen- en buitenland, kan hij je helpen bij jouw:

  • Events voor leveranciers, medewerkers, aandeelhouders en andere belanghebbenden
  • Congres
  • Symposium
  • [Verkiezings]debat
  • Workshop of cursus
Erik Swelheim | CFO bij KLM:
“Robert Daverschot faciliteerde de jaarlijkse KLM Controllers Dag en droeg echt bij aan een verbeterde interactie met het publiek. Daarnaast is Robert een ervaren gespreksleider, zeer bedreven in het interviewen van mensen.”
Fritha Knudsen | Executive Producer & Creative Director:
“Ik heb het genoegen gehad om met Robert te werken tijdens Fresh 2014 in Kopenhagen. Zijn scherpe analyse, gespreksleiding en charmante manier van interactie creëren met het panel en publiek, ontstak een vlotte en waardevolle discussie en gaf waardevolle inzichten!”
Dave Sharp | Reporter bij BBC News:
“Met plezier heb ik met Robert samengewerkt tijdens de European Meeting and Events Conference in 2015 in Krakau. Zijn ondersteuning was super. Ik kan niet wachten om weer met Robert samen te werken!”