Jouw event in goede banen

Of je nu door het jaar heen events organiseert of eigenlijk nooit: Robert denkt graag met je mee! Dat merk je al in het voortraject. Zijn kritische vragen helpen het doel van de bijeenkomst te vertalen in slimme en mooie programmaonderdelen. En als voormalig hotelmanager schakelt hij net zo makkelijk in de operationele kant van je event en kun je je geen betere gastheer wensen!

Beslagen ten ijs

Robert werkt als generalist. Niet alleen omdat hij het leuk vindt voortdurend nieuwe onderwerpen te verkennen, maar ook omdat hij als buitenstaander vaak andere vragen kan stellen en anders luistert dan insiders. In de voorbereiding haalt Robert veel kennis en inspiratie uit gesprekken met mensen uit het veld. Robert denkt ook graag met je mee over interviews, stellingen en werkvormen en helpt in de briefing van sprekers. Voor heel even is hij een trotse ambassadeur namens jouw organisatie!

Diversiteit op je event

Als diversiteit in organisaties centraal staat, dan vertaalt zich dat hopelijk ook op een podium. Robert zet zich graag in voor een diverse speaker line-up. Een breed scala van achtergronden plaatst thematiek in een ruimer perspectief en zorgt voor herkenning bij een publiek. Een spreker met een beperking, een divers panel, een vrouwelijke keynote of wie weet een LGTBQI dagvoorzitter: het bewust uitnodigen van sprekers op het podium, heeft al snel een positieve uitwerking en werpt soms zomaar een verassend licht op de zaak!

 

De dag van je event!

Het is zover! De dag van het event. Robert is tijdig aanwezig om het draaiboek samen met jou, de techniek en de sprekers door te lopen. Hij opent ieder event met energie, in de juiste tone of voice en zorgt voor een sterke inhoudelijke aftrap. Time management is heilig voor hem en zijn antennes staan uit voor een goede sfeer. Een kritische vervolgvraag wanneer een antwoord uitblijft of een tongue in cheek opmerking om het ijs te breken: bij Robert voelen sprekers zich gehoord en ervaart het publiek diepgang én plezier!

Dagvoorzitter Robert Daverschot in gesprek met het publiek

“Hij zet op een hele mooie manier mensen in de spotlight, zoals bijna alleen Robert dat kan”

Joke Bosma Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

“Heb het event nog wel 100 keer opnieuw beleefd en vind dat je het echt super goed gedaan hebt"

Rutger Bremer Momice

"Robert’s keen analysis, facilitation and charming interaction with the panel elicited an insightful discussion. A highly productive session!”

Fritha Knudsen FRESH Conference Copenhagen

“Tijdens ons 10-jarig jubileum heeft Robert voortreffelijk werk als dagvoorzitter verricht!”

Ronald van den Hoff Seats2meet