“Robert is zeer betrouwbaar, professioneel, inspirerend en prettig om mee samen te werken. Hij inspireert MBO studenten van ROC Midden Nederland in de training Presentatietechnieken & Communicatie. Wij werken nu al jaren samen met Robert en bevelen hem aan!

Karen Molhoek, Account Manager vo-mbo-hbo ROC Midden-Nederland

Context

Voor het ROC Midden Nederland geef ik jaarlijks presentatietrainingen aan leerlingen en docenten die met name gericht zijn op het inspireren en werven van aankomende leerlingen tijdens Open Dagen en informatiebijeenkomsten. Vanuit dat perspectief werd ik gevraagd om ook hun jaarlijkse ROC Grote Uitblinkersshow te presenteren [zie video].

Uitvoer

Tijdens de ROC Grote Uitblinkersshow worden zogenaamde uitblinkers verkozen en in het zonnetje gezet. Leerlingen en docenten die zich buitengewoon hebben ingezet en een bijzondere presentatie hebben neergezet. Tevens ging ik tijdens de livestream vanuit de Stadsschouwburg in Utrecht in gesprek met het College van Bestuur, stonden we stil bij het afscheid van een collega en kon ik de band aankondigen bestaande uit leerlingen van de eigen onderwijsinstelling. Ondanks de online variant van dit normaliter fysieke event, raakten veel docenten, leerlingen, ouders en verzorgenden toch geïnspireerd tijdens een voor iedereen uitdagende Corona periode.