We were impressed by how quickly and convincingly you got to learn the ropes of our industry and our current challenges! Thank you for a great job done!

Esteban Colombo, Head of Customer Marketing EMEA Nufarm

Context

Nufarm ontwikkelt, produceert en verkoopt gewasbeschermingsmiddelen en is actief in de zaadveredeling voor de professionele land- en tuinbouw en het openbaar groen. Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar is het bedrijf actief in Noord-Amerika, Azië-Pacific en Europa.

Uitvoer

Vanuit D&B Eventmarkting, ontwikkelden we in samenwerking met Nufarm een online talkshow voor Europese distributeurs en klanten. Het doel was om hen te informeren en te inspireren aan de hand van nieuwe producten. Vanwege striktere EU wet- en regelgeving rondom pesticiden, werden nieuwe niet-chemische en biologische oplossingen gepresenteerd en werden plannen toegelicht om de customer experience verder te verbeteren. Tijdens de uitzending ging ik in gesprek met de directie en enkele specialisten. Parallel werden live vragen vanuit heel Europa ingestuurd, welke op gezette momenten teruggekoppeld werden door een collega vanaf één van de Duitse kantoren. Ondanks reisbeperkingen voor talkshowgasten [vanwege Corona], wisten we toch alle gasten met videoverbindingen live in de uitzending te halen, hetgeen indirect ook bijdroeg aan een dynamische en internationale vibe.